2019
Daantjes Weblog.


Menu 2020
Jaren overzicht

December 2019

November 2019

Oktober 2019

September 2019

Augustus 2019

Juli 2019

Juni 2019

Mei 2019

April 2019

Maart 2019

Februari 2019

Januari 2019

Menu 2018

Smal beeldscherm of smal venster. Tekst pas niet naast elkaar. Scroll naar beneden om de tekst te lezen. of maak browser venster breeder.

Service met een grote K👿

Het is weer voor het eerst dat Daantje een weekje vrij heeft sinds het uitbreken van de Covid-19 pandemie in Europa. Maar die week was ook mijn Rijbewijs verlopen. Medische keuring & Nascholing had ik al allemaal ondergaan en geregeld. Het rijbewijs kon gewoon verlengt & vervangen worden door een ander exemplaar. Gewoon naar het gemeentehuis gaan en een nieuwe rijbewijs aanvragen. Zo simpel 😃 Ten minste.... 😳 Helaas, je kunt daar niet zomaar naar binnen lopen je moet eerst een afspraak maken.😟 Alsof je niks beters te doen hebt. 😡 De eerste keer had ik geluk ik kon voor de dezelfde avond nog een afspraak maken. om een nieuw rijbewijs aan te vragen.

Daarna een nieuwe afspraak gemaakt om het al betaalde rijbewijs op te halen. Die afspraak had ik dus gemist. En dan bel je naar de gemeente op om een nieuwe afspraak te maken. kun je dezelfde dag niet meer terecht. 👿 Maar Maandag direct na het weekend hadden ze nog een gaatje. Dat wordt dus vakantie plannen aanpassen. Ik was na al dat Corona gezeur van de laatste tijd echt toe aan wat vrijaf. Dus die maandag sta ik daar op tijd in het gemeente huis. Je moet dan op een scherm je geboorte datum opgeven. En wanneer je op tijd bent krijg je een nummer. Ondertussen zie je dat iemand van de balie wordt weggestuurd wordt omdat die een hoop papieren moet invullen. En ondertussen zit degene die achter balie zit daar met opgezette 'madame Tussauds' glimlach helemaal niets te doen. Terwijl jou afspraaktijd komt en gaat zit je daar mooi met je nummertje in handje. 👿👿 Een klein halfuur te laat ben je dan eindelijk aan de beurt. De dame achter de balie pakt het nieuwe rijbewijs uit de kluis. En Daantje moest tekenen voor ontvangst en 3 minuten later stond Daantje weer buiten. En dat kon allemaal op vrijdag niet meer 3 minuten werk.👿👿👿 Daantje had Ambtenaar moeten worden. Ambtenaren werken niet die zijn alleen aanwezig. 😧

Ben blij dat ik geen kinderen heb. Kun je tegenwoordig met hele gezin gezellig naar het gemeente huis om de reisdocumenten voor de kids op te halen. Altijd lekker gezellig met al die exen 😆😆😆😆


Vorig blog bericht.
Blog begin pagina
Volgend blog bericht.
9 *
Bezoekers vinden
dit goed.
2 *
Bezoekers vinden
dit slecht.
2 *
Bezoekers zijn
boos.
2 *
Bezoekers vinden
dit geweldig.
4 *
Bezoekers zijn
medelevend.
2 *
Bezoekers vinden
dit grappig.
2 *
Bezoekers zijn
verbluft.
2 *
Bezoekers zijn
verdrietig.
Geplaatste reakties op dit blog bericht :
Naam : Anoniem
03-09-2020 21:46:26
Altijd hetzelfde op het gemeentehuis
Naam : Anoniem
04-09-2020 14:30:38
Nou Daantje ik dacht dat jij wachten wel gewent was,wat is nu half uurtje...veur de rest goed verhaal, in Maart volgend jaar is mijn rijbewijs ook verlopen,dus ik kan maar beste alvast nieuwe aan vragen ??? oke komt goed,fijne dag nog keerl !!!😂
Naam : Anoniem
04-09-2020 14:31:57
2e antwoord is van mij Daan, piet verstegen.
Naam : Anoniem
20-09-2020 00:13:11
Corona (Covid-19) heeft nauwelijks invloed op een gemeentelijke-/overheidsaanpak. Ook nu moet de 'gewone man' zich aanpassen. Dat gebeurt niet voor ambtenaren, ministers enzo.
Grapperhaus viert een priv-feestje. Minimaal 1.5 meter afstand. Vergeet het maar. Het kost hem 1.000 euro. Maakt niet uit. Geld voldoende.

Vorig blog bericht.
Blog begin pagina
Volgend blog bericht.

Creative Commons Licentie
Dit werk van Daan van der Hoeven op deze pagina is in licentie gegeven volgens een Creative Commons Naamsvermelding 3.0 Nederland licentie.