2019
Daantjes Weblog.


Menu 2020
Jaren overzicht

December 2019

November 2019

Oktober 2019

September 2019

Augustus 2019

Juli 2019

Juni 2019

Mei 2019

April 2019

Maart 2019

Februari 2019

Januari 2019

Menu 2018

Smal beeldscherm of smal venster. Tekst pas niet naast elkaar. Scroll naar beneden om de tekst te lezen. of maak browser venster breeder.

De Knoerissen optocht

Da loaten we nie skieten

Met carnaval kwam de Udense optocht weer bij Daan door de straat. Vanwege mijn baan wissel mag ik in die optocht niet meer meer met de prinsenwagen rijden. Mijn oude baas sponsorde de Udense carnavals vereniging. Dus ben ik maar met mijn camera in de straat gaan staan in de stromende regen. Een apart gevoel om toch als volwaardige optocht bezoeker tussen het publiek te staan. En mijn voormalige collega's de prinsenwagen zien te besturen.

De optocht zelf was een stuk beter dan die van de afgelopen jaren. Eindelijk een paar nieuwe wagens gezien. Toch viel het aantal deelnemers dit jaar tegen. En rondom de optocht gebeuren er veel dingen. Zo heeft de optocht een tijd stil gestaan omdat er een aggregaat uit een wagen viel en in brand vloog. Maar ook zijn mensen van mening dat wegafzettingen niet voor hun gelden. Zo was er een groepje Bulgaren die een wegafzetting wegzette om de afgesloten straat in te rijden. Maar die Bulgaren waren nog wel zo sportief waren om die wegafzetting weer terug te zetten. Een verwaande Nederlander zag daar het nut daar kennelijk het niet van in. En liet de wegafzetting open. Een paar kinderen zette wegafzetting weer terug waar die hoorde. 😃 Leuk om te zien dan de jeugd zich meer betrokken voelt in de samenleving dan menig volwassene.

De gemaakte foto's zijn inmiddels bewerkt en on-line in het fotoboek gezet.


Vorig blog bericht.
Blog begin pagina
Volgend blog bericht.
5 *
Bezoekers vinden
dit goed.
4 *
Bezoekers vinden
dit slecht.
2 *
Bezoekers zijn
boos.
3 *
Bezoekers vinden
dit geweldig.
5 *
Bezoekers zijn
medelevend.
3 *
Bezoekers vinden
dit grappig.
1 *
Bezoekers zijn
verbluft.
2 *
Bezoekers zijn
verdrietig.

Vorig blog bericht.
Blog begin pagina
Volgend blog bericht.

Creative Commons Licentie
Dit werk van Daan van der Hoeven op deze pagina is in licentie gegeven volgens een Creative Commons Naamsvermelding 3.0 Nederland licentie.