2019
Daantjes Weblog.


Menu 2020
Jaren overzicht

December 2019

November 2019

Oktober 2019

September 2019

Augustus 2019

Juli 2019

Juni 2019

Mei 2019

April 2019

Maart 2019

Februari 2019

Januari 2019

Menu 2018

Smal beeldscherm of smal venster. Tekst pas niet naast elkaar. Scroll naar beneden om de tekst te lezen. of maak browser venster breeder.

Het nieuwe werk


Kijk Lois Daantje heeft nu ook een blauwe auto.😜😜😜
Ik ben nu ruim een half jaar bezig bij een nieuwe werkgever. Ondertussen heb ik mijn draai gevonden. Het rijden met een vloeistoffen tank had Daantje snel onder de knie. Maar met name het controleren van de reinigingscertificaten ging in begin een paar keer mis. Al is de tank van binnen glanzend schoon. Een fout op het reinigingscertificaat leidt tot afkeuring. Ik kon mij niet herinneren dat dit vroeger zo streng er aan toe ging. Misschien waren de jaren 90 toch echt wel beter. 😏

Zo heb ik mijzelf moeten aanleren dat elke vrachtbrief met het kenteken van de Tank of container afgetekend moet worden. Het kenteken van de trekker is niet relevant die kun je omwisselen. Bij mijn vorige werkgever was het gebruikelijk om de vrachtbrieven af te tekenen met het kenteken van de trekker. Maar bij tankvervoer is het belangrijk dat ontvanger kan controleren dat de getoonde vrachtbrief bij de inhoudt van de aangeleverde tank hoort. Daarnaast worden de tanks na reiniging en na belading verzegeld. Ook de zegelnummers die gebruikt zijn na belading moeten op de vrachtbrief vermeld zijn. Daantje had in het begin veel moeite om zo nauwkeurig administratie te voeren. Want één fout is reden voor de klant om de zaak af te keuren.

Nadat ik mezelf van mijn beginnersfouten had verlost. Gaat het werk gewoon naar behoren. Je moet er hard werken maar je wordt niet onnodig opgejaagd. In de meeste gevallen klopt de planning gewoon. Af en toe mis Daantje de gezelligheid van zijn voormalige collega's. Dat zal snel minder worden als Daantje de mensen in zijn nieuwe werkomgeving beter leert kennen.😎

Kortom het gaat goed met mij. Voor degene die het zich afvroegen. En zorgen over mij maakte.


Vorig blog bericht.
Blog begin pagina
Volgend blog bericht.
10 *
Bezoekers vinden
dit goed.
3 *
Bezoekers vinden
dit slecht.
1 *
Bezoekers zijn
boos.
4 *
Bezoekers vinden
dit geweldig.
2 *
Bezoekers zijn
medelevend.
2 *
Bezoekers vinden
dit grappig.
2 *
Bezoekers zijn
verbluft.
1 *
Bezoekers zijn
verdrietig.
Geplaatste reakties op dit blog bericht :
Naam : Anoniem
17-06-2019 12:46:51
goed om te lezen dat je dit ook aangeleerd heb
toppie
Naam : Høkerpietje
17-06-2019 14:01:44
Mooi om te horen Daantje dat ut goed gaat,werk naar je zin is zeer belangrijk,het gaat je goed keerl en ut kieken 👍👍😀

Vorig blog bericht.
Blog begin pagina
Volgend blog bericht.

Creative Commons Licentie
Dit werk van Daan van der Hoeven op deze pagina is in licentie gegeven volgens een Creative Commons Naamsvermelding 3.0 Nederland licentie.