2019
Daantjes Weblog.


Menu 2020
Jaren overzicht

December 2019

November 2019

Oktober 2019

September 2019

Augustus 2019

Juli 2019

Juni 2019

Mei 2019

April 2019

Maart 2019

Februari 2019

Januari 2019

Menu 2018

Smal beeldscherm of smal venster. Tekst pas niet naast elkaar. Scroll naar beneden om de tekst te lezen. of maak browser venster breeder.

Nederland ohhhh Nederland.

Op 20 Maart 2019 ging Nederland naar de stembus. En de Partij "Forum voor Democratie" won deze verkiezingen. Waar 'links' Nederland helemaal weer verontwaardigd is. Dat er weer 'populistische' partij de verkiezingen gewonnen heeft met een zege waar je alleen van kunt dromen. En dan rent m'n naar de NOS studio waar m'n in koor met een getrainde lach en bezorgde blik op staats televisie probeert uit te leggen. waarom het zo slecht is dat FvD zo groot is geworden. En dat waarschijnlijk verstandig is om naast het referendum dan maar ook de verkiezingen af te schaffen. (Hopelijk trapt daar niemand in!!) Om de democratische/communistische waarden van dit land te beschermen. 🤓 oke, Dat van het afschaffen van de verkiezingen is nog erg overdreven want daarmee vergooien we echt onze democratische waarden.

Maar de winst voor Forum komt heus niet zomaar uit de lucht vallen. Het volk is boos. Het volk is boos dat niet naar hen geluisterd wordt een kernwaarde van echte Democratie is dat het volk aan de macht is en niet volksvertegenwoordiging. Natuurlijk moet de volksvertegenwoordiging belangrijke en wijze besluiten nemen. Maar als deze indruisen tegen de wensen van het volk is er wel een probleem. Dat wordt keer op keer door de leidende politiek onderschat.

Er zijn in deze tolerante samenleving wat dingetjes mis bij justitie. Rondom de verkiezingen werd dit pijnlijk duidelijk. Nadat de aanslag pleger op een tram Utrecht gewoon een doorgedraaide crimineel bleek te zijn. Die in afwachting van een rechtszaak wegens verkrachting 😳 gewoon met werkende pik vrij rondloopt. De ouders van de Anne Faber wisten al langer dat verkrachters vrij rond konden lopen. Nog geen maand later was Nederland getuige hoe leden van de tweede kamer schaamteloos weg keken recht tegen over de familie van Anne Faber. Toen een afgevaardigde van Forum uit de doeken deed wat voor een beesd Michel P is. P is de verkrachter & moordenaar Anne Faber die op gruwelijke wijze te werk ging. Deze man had al eerder voor verkrachting gezeten. Een verkrachting waar Michel P trots op was. Zulke mensen lopen in dit land gewoon vrij rond.

Geloof maar dat dit soort idioterie en vooral het gebrek aan ambitie om de samenleving te beschermen koren op de molen voor partijen als FvD is. De kans is al vrij groot dat iedereen al weet waar m'n komende 2e kamer verkiezingen op gaat stemmen. En dan hebben we het nog over krankzinnige ambitieuze plannen om ons land gas loos te maken nog niet eens gehad.😡


Vorig blog bericht.
Blog begin pagina
Volgend blog bericht.
Geplaatste reakties op dit blog bericht :
Naam : cbkxvozrim
11-11-2020 06:11:56
Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

Vorig blog bericht.
Blog begin pagina
Volgend blog bericht.

Creative Commons Licentie
Dit werk van Daan van der Hoeven op deze pagina is in licentie gegeven volgens een Creative Commons Naamsvermelding 3.0 Nederland licentie.