2019
Daantjes Weblog.


Menu 2020
Jaren overzicht

December 2019

November 2019

Oktober 2019

September 2019

Augustus 2019

Juli 2019

Juni 2019

Mei 2019

April 2019

Maart 2019

Februari 2019

Januari 2019

Menu 2018

Smal beeldscherm of smal venster. Tekst pas niet naast elkaar. Scroll naar beneden om de tekst te lezen. of maak browser venster breeder.

Eindelijk vakantie

Na een jaartje hard werken bij mijn nieuwe werkgever was het toch echt tijd voor wat rust. 😎 Zoals eerder vermeld moet je bij ITC toch een tikkeltje harder werken dan bij mijn vorige werkgever. En daardoor zijn aantal contacten te veel naar Daantjes zin verwatert en dat kan natuurlijk niet. Dus om te beginnen gas ik eerst een weekje naar het zuiden des lands. Om met bepaalde familie leden wat bij te praten.

In de tweede week ga ik kennissen bezoeken in de thuisregio om wat bij te praten. Tevens moeten er een paar computer problemen in de praktijk getackeld worden. Over 'teckels' gesproken. Mijn nichtje Nena heeft naast haar kat nu ook een hond. Een teckel z'n rare hond waar de lange lengte niet in verhouding staat tot de breedte. Mijn nichtje beweert dat hij/zij/it niet groot wordt. Maar het zou mij niet verbazen dat ie dadelijk 20cmX150cmX30cm wordt. Soms vraagt Daantje zich af hoe het kan dat z'n teckel levens vatbaar kan zijn. Dat die lange smalle ruggetjes niet onder hun eigen gewicht door midden breken. Misschien dat de evolutie die beestjes uitvoert met een tweetal extra poten in het midden voor extra ondersteuning. 🙃

En dan mijn neefje Bono. Die heeft ineens huis gekocht waar ie met zijn vriendinnetje is ingetrokken. Er zijn tongen die beweren dat er kindertjes komen! 😵 Het Etterventje gaat zich klonen 😱 Ik weet niet of Daantje en zijn familie hiervoor klaar zijn. Maar tijd zal leren.


Vorig blog bericht.
Blog begin pagina
Volgend blog bericht.
9 *
Bezoekers vinden
dit goed.
3 *
Bezoekers vinden
dit slecht.
2 *
Bezoekers zijn
boos.
3 *
Bezoekers vinden
dit geweldig.
2 *
Bezoekers zijn
medelevend.
3 *
Bezoekers vinden
dit grappig.
1 *
Bezoekers zijn
verbluft.
2 *
Bezoekers zijn
verdrietig.

Vorig blog bericht.
Blog begin pagina
Volgend blog bericht.

Creative Commons Licentie
Dit werk van Daan van der Hoeven op deze pagina is in licentie gegeven volgens een Creative Commons Naamsvermelding 3.0 Nederland licentie.