2019
Daantjes Weblog.


Menu 2020
Jaren overzicht

December 2019

November 2019

Oktober 2019

September 2019

Augustus 2019

Juli 2019

Juni 2019

Mei 2019

April 2019

Maart 2019

Februari 2019

Januari 2019

Menu 2018

Smal beeldscherm of smal venster. Tekst pas niet naast elkaar. Scroll naar beneden om de tekst te lezen. of maak browser venster breeder.

Beentje opnieuw ontstoken.

Nou dat heb ik weer. Een paar weken geleden stoot ik mijn enkel aan een open staand luik. Echter was het de enkel waar een tijd geleden wondroos op zat. De ontstaande wond leek mee te vallen. Maar helaas mijn enkel werd toch weer dik. Dus de ontsteking kwam weer voor een derde keer terug. Dus toch maar naar de huisarts. En deze liet mijn been gelijk in swaggelen.

Dat verband kan maar een paar dagen blijven zitten en moet daarna weer vervangen worden. Dat is behoorlijk vervelend nu ik weer meer daagse ritten rijd. het is een hoop extra geregel om weer op tijd bij de huisarts te zijn om het verband te laten vervangen en opnieuw aan te spannen. 😠

Ondertussen doet het verband zijn werk. Al het vocht is na de 2e keer vernieuwen helemaal uit mijn been weer weg. En de wond is weer helemaal dicht. 😃 Ondanks de zwaggel kan ik mijn werk toch blijven doen. Maar leuk is anders.

Desondanks ben ik ook op ziekenbezoek geweest bij een ex collega. Die wegens complicatie's na een hernia operatie heel ziek thuis ligt. Ik schrok een beetje na wat ik daar aantrof. Met dat in het achterhoofd zijn mijn problemen uiteindelijk maar gewoon wat ongemak wat bij het leven hoort.


Vorig blog bericht.
Blog begin pagina
Volgend blog bericht.
4 *
Bezoekers vinden
dit goed.
2 *
Bezoekers vinden
dit slecht.
4 *
Bezoekers zijn
boos.
3 *
Bezoekers vinden
dit geweldig.
4 *
Bezoekers zijn
medelevend.
3 *
Bezoekers vinden
dit grappig.
2 *
Bezoekers zijn
verbluft.
3 *
Bezoekers zijn
verdrietig.

Vorig blog bericht.
Blog begin pagina
Volgend blog bericht.

Creative Commons Licentie
Dit werk van Daan van der Hoeven op deze pagina is in licentie gegeven volgens een Creative Commons Naamsvermelding 3.0 Nederland licentie.