2019
Daantjes Weblog.


Menu 2020
Jaren overzicht

December 2019

November 2019

Oktober 2019

September 2019

Augustus 2019

Juli 2019

Juni 2019

Mei 2019

April 2019

Maart 2019

Februari 2019

Januari 2019

Menu 2018

Smal beeldscherm of smal venster. Tekst pas niet naast elkaar. Scroll naar beneden om de tekst te lezen. of maak browser venster breeder.

2019

Het jaar loopt z'n beetje op zijn eind en het is tijd om het jaar eens de revenu te laten passeren. Tijdens het 2e kwartaal van 2018 bleek dat mijn toenmalige werkgever het niet zo hoog op had met Daantje. Ik werd van dingen beticht waar ik mij zelf niet in herkende. 😔 En dat was voor mij de reden om over te stappen naar een andere baan. Na het overlijden van mijn vader is mijn privé leven inmiddels in rustiger vaarwater terecht gekomen. En durfde de gok voor een andere baan wel aan.😃 Toch heeft deze baan wissel wel wat los gemaakt bij Daantje. Ik had met de meeste collega's een goed contact. En dat is nu weg.

Via via kwam Daantje opnieuw in contact met een werkgever die vloeibare levensmiddelen in tanks vervoert. Ondanks dat ik eerder voor hen gewerkt had was er na ruim 20 jaar veel veranderd daar. Na een inwerk periode had Daantje wel een tijdje zoiets van : "Je bent 42 had een vast contract. Waar ben je mee bezig!!" Maar na een tijdje merk je gewoon dat het later beter gaat en je gewoon op een goeie plek zit. Het enigste wat nog over blijft is een kritische tante die vind dat een 42 jarige een vast contract dient te hebben. 😑

Het hele gedoe was een juiste keuze. Werken bij mijn vorige werkgever was soms een hele slechte aflevering van: "Goede tijden en slechte tijden". Mijn leven is een beetje tegen verwachting in rustiger vaarwater gekomen door deze baan wissel. en merk aan alles dat ik een stuk rustiger, relax en beter in balans ben. En daar ben ik blij om.😃

Het nadeel is dat ik nu zo weinig meemaakt om dit blog te vullen. En dan moet Daantje ook oppassen dat ie niet te sarcastische blogs schrijft zoals de vorige over de vrouw die zijn hart brak. Er gebeurt nu erg weinig in Daantjes leven.

Daantje kijkt vol verwachting uit naar wat 2020 te bieden heeft. Daantje gaat in dat jaar proberen om meer in zijn blog te zetten. En alsnog de dingen te doen die in 2019 zijn blijven liggen.

Beste lezers en volgers,

Prettige Feestdagen En een Goed.

2020

Daantje van der Hoeven.Vorig blog bericht.
Blog begin pagina
Volgend blog bericht.
9 *
Bezoekers vinden
dit goed.
2 *
Bezoekers vinden
dit slecht.
3 *
Bezoekers zijn
boos.
3 *
Bezoekers vinden
dit geweldig.
1 *
Bezoekers zijn
medelevend.
2 *
Bezoekers vinden
dit grappig.
2 *
Bezoekers zijn
verbluft.
2 *
Bezoekers zijn
verdrietig.
Geplaatste reakties op dit blog bericht :
Naam : ans
16-12-2019 08:17:23
heel goed van jouw dat je je eigen onder een vergrootglas zet,en ook de verandringen doet. is echt een goed stantpunt,
ook van mij een heel goed 2020

Vorig blog bericht.
Blog begin pagina
Volgend blog bericht.

Creative Commons Licentie
Dit werk van Daan van der Hoeven op deze pagina is in licentie gegeven volgens een Creative Commons Naamsvermelding 3.0 Nederland licentie.