2019
Daantjes Weblog.


Menu 2020
Jaren overzicht

December 2019

November 2019

Oktober 2019

September 2019

Augustus 2019

Juli 2019

Juni 2019

Mei 2019

April 2019

Maart 2019

Februari 2019

Januari 2019

Menu 2018

Smal beeldscherm of smal venster. Tekst pas niet naast elkaar. Scroll naar beneden om de tekst te lezen. of maak browser venster breeder.

Appartement opgeruimd.

In de tweede week van mijn vakantie. Ben ik druk bezig geweest om het appartement weer opgeruimd te krijgen. Het bouwen van een nieuw pc'tje geeft nogal wat rommel en door het werk bij ITC had ik nauwelijks tijd gehad om alles goed in orde te maken. In de kelder van residentie de Wel heeft iedere bewoner een berging. Leuk z'n hok. Maar bij Daantje is het een nachtmerrie er staat daar teveel rotzooi. Maar de deur gaat dicht. 😋

Dus na een weekje in het zuiden des lands begonnen om al het papier en karton en oude hardware naar de milieustraat te brengen. Zodoende dat er weer plaats in het appartement komt. En dat alle dagelijkse spullen weer op zijn plaats kan staan. Het was gewoon niet meer plezierig om thuis te komen zo. Het was gewoon een bende. En toch ben ik gelijktijdig begonnen om het hok een beetje uit te kammen. Zodat in een verre toekomst de deur dicht kan en tegelijkertijd mijn kont er in kunt keren. 😏

Oude computer spelletjes.

Terwijl Daantje in het zuiden des lands is neemt ie een vaak een 'lichte' pc mee. om wat foto bewerking te doen. of een spelletje te spelen en het weblog bij te werken. Ook op deze machine staan nog een paar klassieke spelletjes zoals pac-man, alley cat, tetris en beide delen van Jazz Jack Rabbit. En het is mooi om te zien dat deze spelletjes nog steeds een hypnotiserende werking heeft op de reeds volwassen neefjes & nichtjes. Daar kunnen al die I-phones en andere wrijf apparaatjes niet tegen op.Vorig blog bericht.
Blog begin pagina
Volgend blog bericht.
7 *
Bezoekers vinden
dit goed.
4 *
Bezoekers vinden
dit slecht.
4 *
Bezoekers zijn
boos.
4 *
Bezoekers vinden
dit geweldig.
2 *
Bezoekers zijn
medelevend.
2 *
Bezoekers vinden
dit grappig.
1 *
Bezoekers zijn
verbluft.
1 *
Bezoekers zijn
verdrietig.

Vorig blog bericht.
Blog begin pagina
Volgend blog bericht.

Creative Commons Licentie
Dit werk van Daan van der Hoeven op deze pagina is in licentie gegeven volgens een Creative Commons Naamsvermelding 3.0 Nederland licentie.