2019
Daantjes Weblog.


Menu 2020
Jaren overzicht

December 2019

November 2019

Oktober 2019

September 2019

Augustus 2019

Juli 2019

Juni 2019

Mei 2019

April 2019

Maart 2019

Februari 2019

Januari 2019

Menu 2018

Smal beeldscherm of smal venster. Tekst pas niet naast elkaar. Scroll naar beneden om de tekst te lezen. of maak browser venster breeder.

Werken bij ITC & Disney plus

Daantje is bijna een jaar bezig bij ITC. En opzicht bevalt het werk mij wel. Bij elk bedrijf is er wel wat maar het is enigste en grootste min punt zijn de tankcontainers. Dat is echt minder fijn werken dan met een tankoplegger. Laatst werdt er door de personeelsvereniging een feestje georganiseerd en dat was toch wel gezellig. Je kreeg er zelfs heuse bier pullen mee naar huis.

Sinds kort heb ik een abonnement op Disney plus de nieuwe stremmingsdienst van Disney. De nieuwe dienst ziet er goed uit. en werkt tot nu toe storingsloos via mijn glasvezelverbinding. Het ziet er veel belovend uit je kunt er tot nu toe producties van Disney, Marvel, Pixar, star wars en National Geographic zien. Met name wegens National Geographic had ik besloten om een abonnement af te sluiten. Nadat ik TV de deur uit gedaan had. Miste ik die zender wel. Echter het is me geen Ä40 waard om een Ziggo abonnement af te sluiten. om te zien hoe Eva Jenik haar miljoentjes binnen harkt. Hoe de de '3,25 frustraties van Veronica inside" teveel verdienen. En om dat allemaal te bekostigen wordt Daantjes brein geÔndoctrineerd met reclame boodschappen. Zonder dat je die reclame kunt weg klikken. De Escappe toets heeft in een televisie app totaal geen ontsnappende functie meer. En dat is het voordeel van on-demand platforms heb je het verkeerde gekozen? Met een druk op de knop kun je iets anders kiezen.

Goed in het Disney plus abbonement zit namelijk een juweeltje. Ducktales! 😃 De ouwe versie, de nieuwe versie en de speelfilm zitten er in. En ben begonnen om de nieuwe versie af te kijken. En dit is toch eventjes wennen. In de nieuwe serie hebben de neefjes Kwik, Kwek en Kwak ieder een eigen karakter. dat is ook erg wennen. Ook is de serie anders getekend dan vroeger. Maar het mooiste van dit alles is. Dat er een nieuwe personage bijgekomen is. Hij heet Mark Gaai. En is afgeleide van Mark Zuckerberg. En de manier waarop ie getekend is en hoe hij doet. Lijkt hij sprekend op een van de CEO's bij mijn vorige werkgever.

De inwoners van Duckstad komen in ook de in de echte wereld voor. 😗 Het gaat echt goed komen met Daantje. 😅😅😅😅


Vorig blog bericht.
Blog begin pagina
Volgend blog bericht.
4 *
Bezoekers vinden
dit goed.
4 *
Bezoekers vinden
dit slecht.
3 *
Bezoekers zijn
boos.
3 *
Bezoekers vinden
dit geweldig.
4 *
Bezoekers zijn
medelevend.
2 *
Bezoekers vinden
dit grappig.
2 *
Bezoekers zijn
verbluft.
3 *
Bezoekers zijn
verdrietig.

Vorig blog bericht.
Blog begin pagina
Volgend blog bericht.

Public Domain Mark
Dit werk (door Daan van der Hoeven) op deze pagina is vrij van bekende auteursrechtaanspraken.