2019
Daantjes Weblog.


Menu 2020
Jaren overzicht

December 2019

November 2019

Oktober 2019

September 2019

Augustus 2019

Juli 2019

Juni 2019

Mei 2019

April 2019

Maart 2019

Februari 2019

Januari 2019

Menu 2018

Smal beeldscherm of smal venster. Tekst pas niet naast elkaar. Scroll naar beneden om de tekst te lezen. of maak browser venster breeder.

42 Jaar.

Tsja, Het is weer zo ver. Daantje wordt op 22ste dag van April een jaartje ouder. En dit jaar valt deze gebeurtenis op tweede paasdag. Valt gelijktijdig met het 'Udunz festival The Fifh Element' op het bevrijdingspark in Uden. Het mooie grote grasveld naast residentie "de Wel" wordt omgetoverd tot een heus concert. Waar zeker de helft de Udense jeugd tijdens het paasweekend opzoek gaat naar hun vijfde element.

Terwijl ik van mijn paasweekend probeer te genieten (ITC heeft mij niet ingeplant) dreunen de lage bas tonen vanuit het concert tegen residentie de Wel en laten zelfs het koperen plaatwerk op de gevel aan de buitenkant met de muziek mee fibereren. Terwijl dezelfde bas tonen de goed geÔsoleerde woonstede van Daantje binnen komen. Zit Daantje zich een beetje aan die tering herrie te ergeren. Net als zijn moeder destijds tijdens Daantjes jonge jaren toen het volumeknop van zijn CD speler ook wat hoger dan het gewenste gemiddelde stond. 😬 Verder voel ik me nog niet oud.


Klik op play om de overlast in Daans woon stede te horen.

Maar afgelopen jaar toen ik op bezoek was bij mijn tante's in Maastricht. vond een van de tante's dat het hoog tijd ik een mevr Daantje eens maar moest gaan voorstellen. 😱 Dat het de hoooooooooooogste tijd is.😱 Ze keek heel afkeurend net als Oma toen ik haar vertelde dat ik daar nog niet klaar voor ben. En met dat in het achterhoofd voel ik na het paasweekend pas echt ouder geworden ben.👿 Maar goed het leven gaat verder. De mens wordt ouder maar zelden wijzer. 🤓Vorig blog bericht.
Blog begin pagina
Volgend blog bericht.
6 *
Bezoekers vinden
dit goed.
4 *
Bezoekers vinden
dit slecht.
3 *
Bezoekers zijn
boos.
4 *
Bezoekers vinden
dit geweldig.
2 *
Bezoekers zijn
medelevend.
3 *
Bezoekers vinden
dit grappig.
1 *
Bezoekers zijn
verbluft.
2 *
Bezoekers zijn
verdrietig.

Vorig blog bericht.
Blog begin pagina
Volgend blog bericht.

Creative Commons Licentie
Dit werk van Daan van der Hoeven op deze pagina is in licentie gegeven volgens een Creative Commons Naamsvermelding 3.0 Nederland licentie.