2019
Daantjes Weblog.


Menu 2020
Jaren overzicht

Juni 2019

Mei 2019

April 2019

Maart 2019

Februari 2019

Januari 2019

December 2018

Menu 2018

Smal beeldscherm of smal venster. Tekst pas niet naast elkaar. Scroll naar beneden om de tekst te lezen. of maak browser venster breeder.

Een weekje in het zuiden des lands

Na mijn trein reis met de SSN Rijn expres naar Koblenz en Mainz. Was het tijd om naar het zuiden des lands te trekken. En Daantje was weer eens slim geweest. 😧 Door een dag later in het zuiden des lands af te spreken. Hierdoor had ik weinig tijd om de RAW foto's van de Rijn Express te verwerken. Dus bij aankomst meteen mijn pc eens aan geslingerd en de compact flash card meteen uitgelezen. Een gelijk aan het werk gegaan. Het RAW verwerking programma van Canon heeft op de PC een betere verwerking van beeldgegevens dan wanneer je de camera het bestand meteen in JPG laat opslaan. Alleen ondanks De I7 op 3,3 Ghz en 24 GB geheugen heeft de pc hier nog een flinke kluit aan. Om alle 50 megapixel foto's door Lenscorrectie en ruisfilters te halen. Maar het resultaat mag er wezen. Prachtige plaatjes die inmiddels op deze site staan.😃 De weblog verslagen over de Rijn expres maakte Daantje vanuit het zuiden des lands

het meeneem pc'tje (I7 3,6 Mhz 16 GB geheugen) ingepakt en hop naar het zuiden des lands. En onderweg besefte Daantje dat dit het eerste bezoek gaat worden zonder Oma.😥 Dat maakt het bezoek aan het zuiden des lands toch wel een beetje leeg. 😟 Iedereen weer hard aan het werk en niemand hoeft er meer naar Oma. En dat ondanks dat het huis van Tante Trudie verbouwd wordt en zij tijdelijk ook logeert op het zelfde adres als Daantje. Is het toch allemaal anders nu.

Over een half wordt Daantje 42. En als iemand z'n jaar 25 jaar geleden tegen mij gezegd zou hebben dat ik nu op mijn 42ste 10 jaar halfwees zou zijn en met gestrand liefdesleven zou zitten te kijken had ik recht in zijn gezicht uitgelachen. 🤓 Zo zie je, als je jong bent kun je de wereld aan. En als je wat ouder wordt valt het allemaal tegen. puzzel stukjes vallen helemaal niet zo in elkaar zoals verwacht. Maar goed Daantje is nu volledig grootouder loos. En dat is toch wel wennen. Dat er geen Oma meer is om op te zoeken.

Dus ook Daantje moet zijn draai opnieuw vinden in het zuiden des lands. Ondanks het raar verlopen jaar. Overlijden van Oma en werkgever wisselen Maakt dat 2018 een vervelend jaar aan het worden is. 😨 Maar na regen komt zonneschijn.

2 Lezers vinden dit artikel Goed.0 Lezers vinden dit artikel Slecht.
Geplaatste reakties op dit blog bericht :
Naam : Anoniem
27-10-2018 14:44:32
ja Daantje ze zeggen dat dat hoort bij het leven
maar je hebt 2019 een heel nieuw jaar om alles weer te willen zoals jij het wilt,ik ga 2019 ook anders in. en we proberen het beste van te maken,en dat kan jij ook
groetjes van mij

Reactie plaatsen op dit blog bericht

Een klein beetje personalia. Wat is je naam?
Wat is je e-mail adres?
Wanneer je E-MAIL adres niet wilt opgeven. Moet je dat vak leeg laten.
E-mail adres hoef je niet in te vullen. En wordt ook niet op de site gepubliceerd. Jou naam wordt wel op de site gezet.

Uw reacktie op dit blog bericht. 😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😎 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄 🙅 🙆 🙇 🙈 🙉 🙊 🙋 🙌 🙍 🙎 🙏 🤢 🤕 🤒 👿 🤓 🤥 🤑

Creative Commons Licentie
Dit werk van Daan van der Hoeven op deze pagina is in licentie gegeven volgens een Creative Commons Naamsvermelding 3.0 Nederland licentie.