2020
Daantjes Weblog.


Menu 2021
Jaren overzicht

December 2020

Oktober 2020

September 2020

Augustus 2020

Juli 2020

Juni 2020

Mei 2020

April 2020

Maart 2020

Februari 2020

Januari 2020

Menu 2019

Smal beeldscherm of smal venster. Tekst pas niet naast elkaar. Scroll naar beneden om de tekst te lezen. of maak browser venster breeder.

2 Weekjes vakantie

Maar geen bezoek aan het zuiden des lands.

Op dit moment heb ik 2 weekjes vakantie. In de eerste week moest de 'rode Baron' naar de garage voor haar jaarlijkse keuring en onderhoud. En ook in het appartement moest er wat onderhoud gepleegd worden. De condensator van de droog trommel moest gereinigd worden. Die zat zo vol met stof dat hij niet meer goed werkte. Als je toch bezig bent doe je gelijk alle filters van de droog machine. Ook het pomphuis van m'n wasmachine opengemaakt. Daar lag een stuk touw in. En zo zie je dat het toch nodig is af en toe eens met de stofzuiger door de filters te gaan van de droogtrommel. Anders blijft er veel stof ophoping in de machine aanwezig dat steeds moeilijker te verwijderen is.

Nadat de machines schoon waren kon de rest van appartement een schoonmaak beurt ondergaan. Maar voordat dat dit kon moesten eerst wat plinten weer terug aan de muur geplakt worden. Op het ploegdrijverke hadden we er ook last van. De marmeren plinten laten na verloop van tijd los. En toen Daantje was begonnen met lijmen bleken er veel meer plinten met name in de gang los te liggen. Alles was bijna klaar totdat tante Jacqueline belde. Het was te riskant om bij haar in Lanaken te verblijven. In BelgiŽ zijn de lockdown maatregelen opgeschroefd en het gezag is weer erg 'enthousiast' bezig met handhaven. zelfs eventueel opgelegde quarantaine maatregelen worden weer gecontroleerd. Een overheid die weer achter de voordeur kijkt. Kan weer gezellig worden zo.

Liefst zou ik nog een bezoek brengen aan de Stoom Stichting in Rotterdam. (Eventjes kijken of het donateurs geld nog goed wordt besteedt) Maar ook daar kan ik niet naar toe. Door werken is geen optie. Want ook Daantje moet oppassen dat ie niet 😵 wordt op zijn werk. Dus Daantje blijft de tweede week een klein beetje tegen zijn zin in binnen een 'veilig' Uden. 😪


Vorig blog bericht.
Blog begin pagina
Volgend blog bericht.

Vorig blog bericht.
Blog begin pagina
Volgend blog bericht.

Creative Commons Licentie
Dit werk van Daan van der Hoeven op deze pagina is in licentie gegeven volgens een Creative Commons Naamsvermelding 3.0 Nederland licentie.