2020
Daantjes Weblog.


Menu 2021
Jaren overzicht

December 2020

Oktober 2020

September 2020

Augustus 2020

Juli 2020

Juni 2020

Mei 2020

April 2020

Maart 2020

Februari 2020

Januari 2020

Menu 2019

Smal beeldscherm of smal venster. Tekst pas niet naast elkaar. Scroll naar beneden om de tekst te lezen. of maak browser venster breeder.

Weekje vrij.

Bij ITC is de week van hemelvaart altijd een rustige omdat een grote klant die week altijd stil ligt vanwege onderhoud. Dus Daantje vraagt die week maar altijd vrij aan. Zo wou ik die week gebruiken om eens een weekje naar het zuiden des lands gaan. Maar de corona crisis en de gesloten Belgische grens gooien roet in het eten.😠 Er was ook een plan om naar de SGB (Treinmuseum) in Goes te gaan. Ook dat gaat vanwege de Corona crisis niet door.😡 Nou had Daantje al veel vrije dagen terug aan de werkgever gegeven. Omdat alle plannen vanwege de corona crisis niet door ging.

Als chauffeur heb ik geleerd dat het belangrijk is om op tijd op vakantie te gaan. Puur om te voorkomen dat je doordraait. Dus om deze week vakantie terug aan de werkgever te geven was eigenlijk geen optie. Dus deze vakantie gaat gevierd worden in Daans appartement met uitzicht over de Misse in Uden. Zoals iedereen al weet had ik een klein jaartje geleden een nieuw pc'tje gebouwd. En in dit pc'tje was geen ruimte voor een diskette station. Geeft ook niks ik gebruik al jaren geen diskettes meer. Alleen mijn bureau ligt nog vol met 3,5 Ich diskettes, Zip schijven en kleine geheugen kaarten. Hoog tijd om afscheid te nemen van deze verouderde opslag technologie. Vooral van de ZIP schijven heb ik jaren lang plezier gehad. Maar door de komst USB geheugen sticks heb je zelfs die niet meer nodig.

En daar gaat de meeste vakantie tijd in zitten had opruimen van computer mechanismes die je in de moderne tijd niet meer gebruikt.


Vorig blog bericht.
Blog begin pagina
Volgend blog bericht.
9 *
Bezoekers vinden
dit goed.
4 *
Bezoekers vinden
dit slecht.
3 *
Bezoekers zijn
boos.
5 *
Bezoekers vinden
dit geweldig.
3 *
Bezoekers zijn
medelevend.
1 *
Bezoekers vinden
dit grappig.
0 *
Bezoekers zijn
verbluft.
0 *
Bezoekers zijn
verdrietig.

Vorig blog bericht.
Blog begin pagina
Volgend blog bericht.

2022 - Daansweb.net - Daan van der Hoeven.
Niets van dit Blog verhaal mag door derden gebruikt worden.