2020
Daantjes Weblog.


Menu 2021
Jaren overzicht

December 2020

Oktober 2020

September 2020

Augustus 2020

Juli 2020

Juni 2020

Mei 2020

April 2020

Maart 2020

Februari 2020

Januari 2020

Menu 2019

Smal beeldscherm of smal venster. Tekst pas niet naast elkaar. Scroll naar beneden om de tekst te lezen. of maak browser venster breeder.

Leeg nest syndroom. 😃

Op dit moment ben ik in het zuiden des lands om wat bij te praten met familie. Want over een klein half jaartje is het midzomer en dan heeft iedereen andere priortijden. Dus ik loop bij een tante de logeerkamer binnen met mijn spulletjes. En tref het geheel aan zoals op de hier bovenstaande foto. 😮😮😮😮Nou weet ik van me zelf dat Daantje waardeloze psycholoog is. Maar dit lijkt een beetje op het: 'leeg nest syndroom' een psygologische toestand die al vaak de in telegraaf onder column "vrouw" wordt omschreven.

Nou zijn mijn neef en nicht definitief 'uitgevlogen'. En zo zie je dat tijden continu veranderen. Langzaam maar zeker is iedereen om mij heen begonnen aan een nieuwe fase in het leven. Zusje, woont in haar 'grote mensen huis' neefje & nichtje uitgevlogen, alle grootouders overleden, nog één ouder in leven. Nog even en hieronder komen dadelijk ook berichten te staan in de trant van "Wordt het niet eens tijd voor een Mevr Daantje? 😟 Wordt het niet eens tijd voor een freule? 😱 Helaas, na het bewonen van mijn woonstede in 'de Wel' staat een relatie op de laagste prioriteit immers 2 op de 3 relaties lopen stuk. Dat is een te grote kans dat een relatie een financieel fiasco wordt. 🤑


Vorig blog bericht.
Blog begin pagina
Volgend blog bericht.
8 *
Bezoekers vinden
dit goed.
5 *
Bezoekers vinden
dit slecht.
3 *
Bezoekers zijn
boos.
3 *
Bezoekers vinden
dit geweldig.
2 *
Bezoekers zijn
medelevend.
4 *
Bezoekers vinden
dit grappig.
0 *
Bezoekers zijn
verbluft.
0 *
Bezoekers zijn
verdrietig.
Geplaatste reakties op dit blog bericht :
Naam : Anoniem
11-02-2020 17:26:06
Goed bekeken Daantje nie aan beginnen,zint eer gij begint,leve ut vrij gezelle leven ....

Vorig blog bericht.
Blog begin pagina
Volgend blog bericht.

Creative Commons Licentie
Dit werk van Daan van der Hoeven op deze pagina is in licentie gegeven volgens een Creative Commons Naamsvermelding 3.0 Nederland licentie.