2020
Daantjes Weblog.


Menu 2021
Jaren overzicht

December 2020

Oktober 2020

September 2020

Augustus 2020

Juli 2020

Juni 2020

Mei 2020

April 2020

Maart 2020

Februari 2020

Januari 2020

Menu 2019

Smal beeldscherm of smal venster. Tekst pas niet naast elkaar. Scroll naar beneden om de tekst te lezen. of maak browser venster breeder.

Gemeente Maashorst

Gemeentelijke herindelingen, de algemene politiek is er druk mee. 😆 Eerst zou Uden samen met Veghel één gemeente worden. Nadat de gemeente Veghel ineens opging in de gemeente Meierijstad. Toen moest de gemeente Uden een andere 'fusie liefde' vinden. Dit werd de gemeente Landerd bestaande uit Schaijk, Zeeland en de Reek. De gemeente Uden bestaande uit: Uden, Volkel, Odiliapeel. Een groot deel van het grondgebied van zoal de gemeente Uden als de Gemeente Landerd ligt in natuurgebied de Maashorst. Daarom zou de samengevoegde gemeente volgens de raadsheren "Maashorst" moeten gaan heten. Het volk is het daar in grote lijnen niet mee eens.

Gemeente "Maashorst". Wie wild daar nou niet wonen?😐 Je bent vanaf iedere woonkern behalve Odiliapeel zo in natuurgebied de Maashorst waar je dichter bij natuur komt dan elders in Nederland. Je wordt zelfs op de hoorns van een touros runt genomen. Beter dan dat kan toch niet? 😁 Maar in het plaatsje Schaijk is niet iedereen het eens dat het wordt samen gevoegd met de gemeente Uden. Een kleine minderheid voelt zich Ossenaar en vind dat het plaatsje Schaijk samen gevoegd moet worden met Oss. 😱 Schaijk ligt dichter bij Oss dan bij Uden.

Tot op heden ben ik gelukkig in mijn appartementje in Uden. in de toekomstige gemeente Maasborst. Wandelen in de Maasborst doe ik niet zo vaak want Daantje is niet z'n grote avonturier. 😇 En een paar Dissidenten in Schaijk die zo graag samengevoegd met Oss willen worden kunnen misschien beter een verhuizing over wegen. Al heb ik begrepen dat de gemeente Oss al jaren geen messenset meer vertrekt als welkomstgeschenk. 😉


Vorig blog bericht.
Blog begin pagina
Volgend blog bericht.
4 *
Bezoekers vinden
dit goed.
6 *
Bezoekers vinden
dit slecht.
5 *
Bezoekers zijn
boos.
3 *
Bezoekers vinden
dit geweldig.
2 *
Bezoekers zijn
medelevend.
3 *
Bezoekers vinden
dit grappig.
2 *
Bezoekers zijn
verbluft.
0 *
Bezoekers zijn
verdrietig.

Vorig blog bericht.
Blog begin pagina
Volgend blog bericht.

Creative Commons Licentie
Dit werk van Daan van der Hoeven op deze pagina is in licentie gegeven volgens een Creative Commons Naamsvermelding 3.0 Nederland licentie.