2020
Daantjes Weblog.


Menu 2021
Jaren overzicht

December 2020

Oktober 2020

September 2020

Augustus 2020

Juli 2020

Juni 2020

Mei 2020

April 2020

Maart 2020

Februari 2020

Januari 2020

Menu 2019

Smal beeldscherm of smal venster. Tekst pas niet naast elkaar. Scroll naar beneden om de tekst te lezen. of maak browser venster breeder.

Moeilijke tijden

De corona crisis zet mening leven op zijn kop. De onzekerheid knaagt aan iedereen en dat geeft spanningen die we niet willen en kunnen gebruiken. Als het corona virus zelf je er niet onder krijgt dan ga je wel ten onder aan de zorgen voor de gevolgen door ontwrichte samenleving. Immers de hele samenleving staat op zijn kop en niets is op dit moment zeker.

In deze slechte tijden had Daantje besloten om zijn skype abonnement eens af te stoffen. Daantje heeft immers de beschikking over een goede headset. en kan weer fatsoenlijke gesprekken met zijn computer voeren. Zo kon Daantje weer eens in contact treden met een oud collega. die samen met z'n vrouw tot de risico groep behoren dus op bezoek gaan vanwege de carona situatie is geen optie. Alleen Daantje heeft geen webcam op de computer. Dat maakt voor Skype technisch niet uit. Maar dan ziet m'n je niet. Een camera is wel handig bij video bellen. Dus naar de lokale computer boer om een webcam te kopen. Alleen die bleken al een hele tijd uitverkocht. Kennelijk hadden meer mensen een webcam nodig. 😏

Wel of geen webcam er zijn nu andere zorgen. Zo is het op het moment erg rustig bij ITC. In combinatie met feestdagen die altijd in voorjaar de revue passeren (Koningsdag, Pasen, Pinksteren, Bevrijdingsdag) Zit Daantje nu de laatste weken relatief veel thuis. 😟 En daar maakt Daantje zich wel zorgen over. Als je ergens 10 jaar ergens werkt dan staat de beruchte springstoel doorgaans wat verder van je af. 😌 Qua werk zit ik bij een top werkgever maar als Daantje de Carona crisis in zijn mistige glazenbol had zien aankomen. Was Daantje niet bij Idealogistic vertrokken ondanks de ontstaande slechte verhoudingen.

Ondertussen regent het afzeggingen. De grootse teleurstelling is dat de stoomtreinrit Rotterdam - Simpelveld Waar de ZLSM het evenement: "weekend at war" zou organiseren niet doorgaat.😡 Ik had hier echt naar uit gekeken. Tot nu heeft de gemeente Uden het meeste lef vertoond door onder voorwaarden de Kermis naar november te verplaatsen. 😋 Eindelijk er is dit jaar nog iets om naar uit te kijken.😃

30 April 2020


Vorig blog bericht.
Blog begin pagina
Volgend blog bericht.
8 *
Bezoekers vinden
dit goed.
3 *
Bezoekers vinden
dit slecht.
6 *
Bezoekers zijn
boos.
2 *
Bezoekers vinden
dit geweldig.
2 *
Bezoekers zijn
medelevend.
1 *
Bezoekers vinden
dit grappig.
2 *
Bezoekers zijn
verbluft.
1 *
Bezoekers zijn
verdrietig.
Geplaatste reakties op dit blog bericht :
Naam : Anoniem
03-05-2020 21:21:45
Als de huidige situatie aanhoudt zijn binnen 1 jaar 50% van de kleinere ondernemingen (minder dan 100 personeelsleden) failliet. Bij Rabobank wordt gerekend op 150.000 bedrijven die failliet gaan.
In veel sectoren kom je als 50-plusser niet meer aan de slag.

Vorig blog bericht.
Blog begin pagina
Volgend blog bericht.

Creative Commons Licentie
Dit werk van Daan van der Hoeven op deze pagina is in licentie gegeven volgens een Creative Commons Naamsvermelding 3.0 Nederland licentie.