2020
Daantjes Weblog.


Menu 2021
Jaren overzicht

December 2020

Oktober 2020

September 2020

Augustus 2020

Juli 2020

Juni 2020

Mei 2020

April 2020

Maart 2020

Februari 2020

Januari 2020

Menu 2019

Smal beeldscherm of smal venster. Tekst pas niet naast elkaar. Scroll naar beneden om de tekst te lezen. of maak browser venster breeder.

Aaceteion trauma uitgebreid

Toen Daantje nog bij Verhoeven transport reed kwam hij soms bij het Action distributie centrum in Zwaagdijk. Een mooi adresje waar je altijd snel en relatief professioneel geholpen werd. In 2008 kocht Daantje zijn appartement in de Wel woonstee. Een paar jaar later werd in een leegstand pand naast De Wel woonstee de Udense Action geopend. En sinds dien is het een komen en gaan van 'mensen' in de straat. En het gaat er in de straat bij de garage in en uitgang van De Wel woonstee er ongeveer zo aan toe:
  • OOOOhhhh, kijk daar is de Action! 😅
  • Kijk, Action heb een schaar nodig.😄
  • Action !!! Wat een geweldige winkel voor €10 kun je een hoop shit kopen die je eigenlijk niet nodig hebt.😃
Gelukkig woont Daantje aan de rustige zijde van de De Wel woonstee. Ver weg van de Action en hun klanten.

Na mijn baan wissel krijg je uiteraard ander werk met andere bestemmingen. Dus op een gegevensogenblik moest er een tank gelost worden in Chevigny-Saint-Sauveur. Na op google maps gekeken waar dat plaatsje ligt bleek dat een dorp bij Dijon in Frankrijk te zijn. Dat is leuk ritje. Een heel stuk Route du Soleil af rijden. De beroemde 6 stoplichten bij Maastricht zijn weg. En het was heel lang geleden dat ik die streek ben geweest. Daantje voelt zich weer helemaal chauffeur. Terwijl Daantje over de Franse A31 bij Nancy stuurde zag hij iets, Een Aceeteion winkel. Moest toch wel eventjes slikken. Er zijn Action winkels in Frankrijk! 😵 Dat moet toch wel een zware steen zijn geweest zijn waar ik al die jaren onder gelegen heb. 😱 het idee, Dat zelfs die chauvinistische Fransen helemaal los gaan met in z'n Hollandse Action winkel. 😜 Leve de vooruit gang. Terwijl Daantje ouder wordt.😅😅 Amen.


Vorig blog bericht.
Blog begin pagina
Volgend blog bericht.
7 *
Bezoekers vinden
dit goed.
3 *
Bezoekers vinden
dit slecht.
2 *
Bezoekers zijn
boos.
2 *
Bezoekers vinden
dit geweldig.
3 *
Bezoekers zijn
medelevend.
3 *
Bezoekers vinden
dit grappig.
3 *
Bezoekers zijn
verbluft.
2 *
Bezoekers zijn
verdrietig.
Geplaatste reakties op dit blog bericht :
Naam : Anoniem
19-07-2020 23:52:57
Mooi verhaal, kom er ook af en toe bij de Action gelukkig maar paar keer geweest in Zwaagdijk!!👍😅 gr høkerpietje
Naam : Anoniem
20-07-2020 14:27:18
Je kunt ook als vrachtwagenchauffeur direct aan de slag bij Action. Je wordt er uitgeperst om de aanbiedingen in de winkel mogelijk te maken.
Blijf maar bij ITC. Dan heb je nog mooie transportritten. En Action-filialen in midden- en noord-Frankrijk worden bevoorraad vanuit een DC in de buurt van Parijs. Als je als chauffeur werkzaam bent bij DC Neer kom je nauwelijks nog in Frankrijk. Used to be. Er zijn bij Action veel chauffeurs vertrokken vanwege het ontbreken van aantrekkelijke meerdaagse internationale ritten.

Vorig blog bericht.
Blog begin pagina
Volgend blog bericht.

Creative Commons Licentie
Dit werk van Daan van der Hoeven op deze pagina is in licentie gegeven volgens een Creative Commons Naamsvermelding 3.0 Nederland licentie.