2020
Daantjes Weblog.


Menu 2021
Jaren overzicht

December 2020

Oktober 2020

September 2020

Augustus 2020

Juli 2020

Juni 2020

Mei 2020

April 2020

Maart 2020

Februari 2020

Januari 2020

Menu 2019

Smal beeldscherm of smal venster. Tekst pas niet naast elkaar. Scroll naar beneden om de tekst te lezen. of maak browser venster breeder.

Hitte & Geluk

Het is de laatste weken erg warm. In de omgeving waar Daantje zijn werk probeert te doen. is het erg warm. Daantje is er achter gekomen dat die tanks waar vloeibare levensmiddelen in vervoert worden heel goed ge´soleerd zijn. De temperatuur van het product wordt zonder hulpmiddelen goed onder controle gehouden. Een van de manieren omdat te doen is de invloed van de zon te minimaliseren. Wanneer je met deze zomerse hitte op de tank staat wordt je van boven direct door do zon gebakken. En van onder word je gebakken door het zonlicht dat weerkaatst op tank. Toch wel handig als je van alle kanten bruin wilt worden. 😃

Soms sta je raar te kijken. Daantje moest met een tank die hij niet zelf geladen had naar een dorp rijden tussen Hanau en Fulda. En op de vrachtbrief staat een rare producktnaam die duidelijk niet geschikt is om uitgesproken te worden door iemand die dyslectisch is. Dat was vervelend je moest je namelijk bij een praatpaal aanmelden en zeggen wat je bij had. 😵. Eenmaal binnen moest Daantje van het laboratorium een paar monsters van het product nemen. Daantje maakt het mangat van kamer 2 open en het blijkt dat ie vol zat met chocolademelk. 😋 ben 43 en rij met tankwagen vol chocolademelk. Denk dat Daantje nooit volwassen wordt.

Zo ook worden die tankwagens wel eens gereinigd in het Belgische dorp Ertvelde. En om dat te doen moet je melden bij een stel vrouwen in een kantoortje. En op een dag vroegen zij of zij iets onbeleefd mochten vragen. Natuurlijk mag dat en Daantje gaf al 160KG als antwoord op. Maar dat wilden de dames niet weten. Ze wouden weten hoe oud Daantje is. 43 jaar is Daantje. Ohhh 43 al, we hadden je begin 30 geschat een van die dames had mij zelfs 21 jaar geschat. van zulke opmerkingen wordt Daantje helemaal gelukkig en zelfverzekerd. 😊 En dan ook nog rondrijden met een tankwagen vol chocolademelk. Sprookjes bestaan. 😎😎😎😎😎😎


Vorig blog bericht.
Blog begin pagina
Volgend blog bericht.
6 *
Bezoekers vinden
dit goed.
3 *
Bezoekers vinden
dit slecht.
4 *
Bezoekers zijn
boos.
4 *
Bezoekers vinden
dit geweldig.
3 *
Bezoekers zijn
medelevend.
4 *
Bezoekers vinden
dit grappig.
1 *
Bezoekers zijn
verbluft.
0 *
Bezoekers zijn
verdrietig.

Vorig blog bericht.
Blog begin pagina
Volgend blog bericht.

Creative Commons Licentie
Dit werk van Daan van der Hoeven op deze pagina is in licentie gegeven volgens een Creative Commons Naamsvermelding 3.0 Nederland licentie.