2020
Daantjes Weblog.


Menu 2021
Jaren overzicht

December 2020

Oktober 2020

September 2020

Augustus 2020

Juli 2020

Juni 2020

Mei 2020

April 2020

Maart 2020

Februari 2020

Januari 2020

Menu 2019

Smal beeldscherm of smal venster. Tekst pas niet naast elkaar. Scroll naar beneden om de tekst te lezen. of maak browser venster breeder.

Werken bij ITC

Op het moment is Daantje nu z'n 1,5 jaar aan het werk bij ITC. Het werk bevalt Daantje goed. ITC heeft maar 1 lastige klant het is een Duitse klant waar je echt als oud vuil wordt behandeld. (Sommige werknemers daar zijn zo arrogant dat ze niet in de gaten hebben dat ik ze versta 😡) Maar goed gewoon dom blijven lachen komt alles weer goed. 😇

Toch zijn er wat verontrustende omstandigheden. Het is het laatste half jaar extreem rustig bij het bedrijf. Sommige weken werk je maar 4 dagen. Omdat er geen werk is voor een 5e werkdag. En dat is zorgwekkend. Er zijn al mensen weggegaan vanwege het gebrek aan arbeid. De hoofdprijs hoeft Daantje ook niet meer uitgekeerd te krijgen. Maar na het betalen van alle levens onkosten (Hypotheek, OZB, verzekeringen) en daarnaast een zakcentje overhouden is geen overbodige luxe. 😉 Dus het werk moet niet veel minder worden dan dit. Anders moet Daantje op zoek naar iets anders. En daar heeft Daantje niet z'n zin in. 😢

Want met het werk zelf is niks mis mee. Alleen een slang aankoppelen en afsluiters open zetten. Dat is iets anders dan loodzware pallets slepen met een kromme pompwagen waarvan de lagers zijn uitgelopen. Soms los je met druk. Het enigste vervelendste wat ik tot nu toe heb meegemaakt is dat de uitloop vol zat met vet dat niet meer vloeibaar was. Dit kwam door een lekkende bodemafsluiter.

Daantje wacht nog maar voorlopig rustig af wat komen gaat.... ... ... - Word vervolgd -


Vorig blog bericht.
Blog begin pagina
Volgend blog bericht.
7 *
Bezoekers vinden
dit goed.
5 *
Bezoekers vinden
dit slecht.
2 *
Bezoekers zijn
boos.
2 *
Bezoekers vinden
dit geweldig.
3 *
Bezoekers zijn
medelevend.
2 *
Bezoekers vinden
dit grappig.
3 *
Bezoekers zijn
verbluft.
1 *
Bezoekers zijn
verdrietig.

Vorig blog bericht.
Blog begin pagina
Volgend blog bericht.

Creative Commons Licentie
Dit werk van Daan van der Hoeven op deze pagina is in licentie gegeven volgens een Creative Commons Naamsvermelding 3.0 Nederland licentie.