2007
Daantjes Weblog.


Menu 2008

Jaren overzicht

December 2007

November 2007

November 2007

Oktober 2007

Smal beeldscherm of smal venster. Tekst pas niet naast elkaar. Scroll naar beneden om de tekst te lezen. of maak browser venster breeder.

Daantje heeft zich letterlijk een blauwtje gedraait

Z'n mooie blauwe kijker staat leuk he. Nee, Ik heb geen ruzie gemaakt en ik ben ook niet voor de zoveelste keer afgewezen. Ik heb dat blauw oog volledig aan mij zelf te danken.

Ik heb mij zelf namelijk gestoten aan de zwengel van de steunpoten van een oplegger. Ik moest deze trailer nog afkoppelen. Tijdens het naar benedendraaien van de steunpoten gingen de lantaarnpalen uit waardoor ik niets meer zag. En zwengelde het uiteinde de zwengel recht in mijn oog.

Hier heb ik weer eens veel geluk gehad. Je kunt je zelf makkelijk hiermee je oog uitsteken. Met als gevolg dat ik iets anders moet gaan doen. Want met 1 oog mag je geen groot rijbewijs hebben. En wordt je bij de volgende verplichte mediche keuring afgekeurd.


Vorig blog bericht.
Blog begin pagina
Volgend blog bericht.

Vorig blog bericht.
Blog begin pagina
Volgend blog bericht.

Creative Commons Licentie
Dit werk van Daan van der Hoeven op deze pagina is in licentie gegeven volgens een Creative Commons Naamsvermelding-NietCommercieel-GelijkDelen 3.0 Nederland licentie.