2007
Daantjes Weblog.


Menu 2008

Jaren overzicht

December 2007

November 2007

November 2007

Oktober 2007

Smal beeldscherm of smal venster. Tekst pas niet naast elkaar. Scroll naar beneden om de tekst te lezen. of maak browser venster breeder.

Wat een shit week.

Bij mijn vorige werkgever was het soms vervelend werken. Maar deze week ging het allemaal bijzonder slecht.

afgelopen maandag moest ik op gesprek met een verzekerings expert. En dit gesprek viel mij bijzonder tegen. En had zelfs bijna het werk volledig neergelegt. Gewoon omdat ik het niet meer zag zitten om nog door te gaan. Je zet je 100% voor iets in. En voor 3 shit gevallen moet je op gesprek komen.

Maar dit bleek het begin te zijn van alle misère die mij te wachten stond. Na het gesprek was ik supergemotiveerd om nog uberhaupt door te werken. Stap je in de vrachtauto die van alles mankeerd. Ga je naar de garage (Bedrijf doet zelf onderhoudt) om eventuele defecten aan de auto te laten repareren. Zegt de monteur (Marco) kom de volgende week maar eens terug.

Donderdag wilde vrachtauto niet meer starten. Dus ik bel de monteur (Marco). Het gesprek verliep ongeveer zo: Denk er aan dat de rode teksten door de monteur uitgesproken zijn en de blauwe door Daantje. Ik heb een probleem met de auto hij start niet!! Ik haal hem van de startblokeerder en draai de sleutel om en er gebeurd niets. Tsja dat kan aan verschillende dingen liggen. Maar zijn accu's wel voldoende opgeladen? Wat geeft de voltage meter op het dashboard aan? Gewoon 24 volt. Tsja da is te weinig. Moet minstens 28 volt zijn. Maar 2 accu's van 12 volt kunnen bijelkaar toch nooit 28 volt geven!? Toch is dat te weinig. Waar sta je eigenlijk ? Ik sta bij een klant in Leek. Reek sta je vlak bij Linders? Nee, ik sta in Leek niet in Reek. Waar ligt Leek? Bij Gronigen!! Controleer de Accu's geef een paar klappen tegen de startmoter. Als ie dan niet start bel je de ANWB maar, Wij zijn lid van die mannen (tuut tuut tuut tuut)

Kort maar krachtig en volstrekt zinloos gesprek waar je dus niet veel wijzer van wordt. de monteur heeft duidelijk geen maîtresse in Leek zitten anders was ie wel stuk behulpzamer. Maar dus eerst de accu's geinspecteerd. Er stonden datums op die baterijen ze waren 6 en 4 jaar oud. Daarna spullen gezocht om de kabine te kantelen. Maar ik had de steek sleutel voor de hydroliek pomp van de cabine niet. Dus ik heb met de krikstaaf van onder een paar stoten tegen de startmoter gegeven. Dat terwijl de startmoter bij een volvo boven in tegen het blok zit. Dus vanonder moeilijk te bereiken is. Kortom het werkte niet om tegen de startmoter aan te slaan (tikken). Dus de ANWB gebeld. Het duurde nog 1,5 uur voor dat er iemand was. Cabine gekanteld en van boven tegen de startmoter slaan bracht wel soelaas. Na ruim 2 uur kon ik weer rijden. Oorzaak van deze ellende is Slecht onderhoudt.

Dit zijn van die weken waar de motivatie echt tot op een diepte punt komt. Gelukkig in tegenstelling tot andere bazen komt na regen wel weer zonne schijn.


Vorig blog bericht.
Blog begin pagina
Volgend blog bericht.
Geplaatste reakties op dit blog bericht :
Naam : piet verstegen
11-11-2007 02:24:17
DEURDONDEREN,Heee word is wakker zootje tuig, verwacht van ons geen wonderen gewoon DEURDONDEREN.Langzaam komme wie ont hoogtepunt, ik wil wel knokke mar ik heb geen zin, gewoon deurdonderen...........................................................

Vorig blog bericht.
Blog begin pagina
Volgend blog bericht.

© 2021 - Daansweb.net - Daan van der Hoeven.
Niets van dit Blog verhaal mag door derden gebruikt worden.