2007
Daantjes Weblog.


Menu 2008

Jaren overzicht

December 2007

November 2007

November 2007

Oktober 2007

Smal beeldscherm of smal venster. Tekst pas niet naast elkaar. Scroll naar beneden om de tekst te lezen. of maak browser venster breeder.

Daantje staat 2e op lijst van brokkenpiloten

bij werkgever

Jawel het stoplicht in bremen, Een poort in Beuningen en een lantaarnpaal in Enschede. Is ruim voldoende om als 2e op de lijst van brokken piloten te eindigen. 2 van de 3 schades zijn ontstaan tijdens het laatste halfjaar binnenland. Er was maar 1 iemand met een slechter schade verloop dan ik.

Reden genoeg voor genoeg voor de schade expert van TVM (De vezekeraar van mijn werkgever) om mij samen met de nummer 1 op het mattje te roepen. Na een heel verhaal (preek) over onkosten bij schades. (Administrative afhandeling, stilstand voertuig, sleepen, Schade zelf) Moest je uitleggen hoe de meeste schade's gebeurt waren. En hoe je het in de toekomst gaat voorkomen, dat je opnieuw schade rijdt. Mijn antwoord dat ik nu wel weet waar het stoplicht, poort en lantaarnpaal staan was niet helemaal bevredigend voor hem.

Goed afgelopen anderhalf jaar 3x schade gereden. Terwijl het gemiddelde bij mijn werkgever op 1 schade per anderhalfjaar ligt. Wel zijn het allemaal manuvreer fouten.

Dus nu ik dacht op het werk mijn draai gevonden te hebben. Krijg je gezeik met het schade verloop. Helaas moet ik hier nu mijn coclusie uit gaan trekken. De laatste 2 schade's zijn gebeurt tijdens mijn binnenland periode. En ik ben bang dat ik dit schade verloop niet naar beneden krijg. Dus ik ben meteen begonnen te peilen hoe de arbeidsmarkt is.

Het komt mij eigenlijk wel heel vervelend uit om te gaan soliciteren. Ik wilde het komende jaar wat meer gaan oirenteren op een voledig eigen woning. En bijzoiets kun je geen tijdelijk contract veroorloven. Maar ik heb ook geen zin om de de brokken specialist te zijn. Het is duidelijk dat het makkelijker is om met een links gestuurde trekker+oplegger door London te rijden en spullen te leveren. Dan gewoon binnenland chauffeur te zijn.

Als er gesolociteerd gaat worden dan worden alle zinnen op Engeland gezet. En op geen enkel ander land. Maar Ik heb nu geen vertrouwen meer in het binnenland rijden. In Engeland is Daantje helemaal op zijn best. ondanks alle nadelen die het land kent. (Criminaliteit, keuken, prijzen)

Maar eerst eens goed nadenken hoe ik hiermee verder moet. want tot vandaag leek alles op het werk goed te gaan. Dus dit is een fikse tegenvaller.


Vorig blog bericht.
Blog begin pagina
Volgend blog bericht.
Geplaatste reakties op dit blog bericht :
Naam : Mari
09-11-2007 16:41:18
Beste Daan.

Zolang het maar bij materiŽle zaken blijft zou ik in eerste instantie rustig doorgaan met ademhalen. Het is natuurlijk erg vervelend om met de billen bloot te moeten maar er gebeuren ergere dingen in de wereld. Wel zou ik gaan proberen als ik jou was om meer handigheid aan te leren om achteruit te rijden op de spiegels en wanneer je het niet helemaal vertrouwd even uitstappen en gaan kijken. 1 Test is meer waard dan 1000 meningen van geleerden zei mij leraar vroeger op school altijd en ik heb daar altijd veel aan moeten denken wanneer ik iets doms had uitgehaald. Dus niet meteen het hoofd laten hangen en er tegenaan.
Veel sterkte en ik hoor het wel een keertje of mijn advies heeft bijgedragen in de beslissing welke je neemt.

Het gaat je goed,

Marinka +++

Vorig blog bericht.
Blog begin pagina
Volgend blog bericht.

© 2021 - Daansweb.net - Daan van der Hoeven.
Niets van dit Blog verhaal mag door derden gebruikt worden.