2007
Daantjes Weblog.


Menu 2008

Jaren overzicht

December 2007

November 2007

November 2007

Oktober 2007

Smal beeldscherm of smal venster. Tekst pas niet naast elkaar. Scroll naar beneden om de tekst te lezen. of maak browser venster breeder.

2007 het jaar van de mislukte liefde.

Ik ben inmiddels al 30. Bij de meeste mensen van mijn leeftijd zit hun liefdes leven welleens in de 'lift'. Maar bij mij is het allemaal anders. Mijn liefdes leven staat op de 'roltrap' en gaat alleen naar beneden. Oke, Ja het is weer duidelijk, Ik hoef daar toch niet elk jaar bij stil te gaan staan?

Toch wel, De ware liefde vinden is immers niet gemakkelijk. De meeste 'kandidaten' in de markt kijken naar matrieŽle dingen. Het is mij opgevallen dat hoe groter de auto hoe meer kans je maakt. Dus mijn kansen met mijn: "gaint green susuki" zijn dan tot nul gereduceerd. En ook het persoonlijk kapitaal of te wel mijn credietwaardig heid is ook nul. En dat maakt het niet makkelijker op om mijn liefdes leven in de lift te krijgen.

Ik meende de ware liefde 10 jaar geleden gevonden te hebben. Maar helaas voor mij ik bleek ik toch echt niet de ware voor haar te zijn. Ik heb veel sjans en veel gefleurt de laatste 10 jaar. De eerste waar ik dit jaar een oogje op had koos voor iemand die haar eigenlijk niet verdiend. Maar goed we leven hier in vrij land. Echter er dook nog een eventueele 2e Kandidaad op. Ze was wel een paar jaar ouder dan ik zelf, Maar ze kwam een stuk zelfstandinger over. Daar hou ik nou net van een vrienddin die zelf keuze's kan maken. Maar ze zit niet op een relatie te wachten. Vertstand komt met jaren.

Ook het Etterventje zit zich te vermaken met dat gepruts van mij in de liefde. En werkelijk waar spant het etterventje weer eens de kroon. Het etterventje vind het namelijk: "dat het de hoogste tijd is, dat ik uit de 'kast' kom" !!! Je zult hem toch een pak slaag geven. Nou ik ben echt geen homo. Nou probeer ik het etterventje te koppelen aan een vrienddin van zijn zus. Echter dat lukt niet hij heeft zelf een te groot ego over zich zelf en meschien zit ie zelf wel in de 'kast'.

Dus het schiet niet op met de liefde. De ware liefde is moeilijk te vinden. En begin mij af te vragen of die wel bestaat. "De ware liefde" bestaat volgens mij meer uit eigenbelang hebberigheid en status. Als ik ooit eens de loterij win vind dan staan de 'liefjes' wel in de rij voor mij. Maar die soort zoek ik niet. Het is hopeloos


Vorig blog bericht.
Blog begin pagina
Volgend blog bericht.

Vorig blog bericht.
Blog begin pagina
Volgend blog bericht.

© 2021 - Daansweb.net - Daan van der Hoeven.
Niets van dit Blog verhaal mag door derden gebruikt worden.