2007
Daantjes Weblog.


Menu 2008

Jaren overzicht

December 2007

November 2007

November 2007

Oktober 2007

Smal beeldscherm of smal venster. Tekst pas niet naast elkaar. Scroll naar beneden om de tekst te lezen. of maak browser venster breeder.

Soms zit het mee en soms zit het tegen

Vandaag was het weer zover. Ik moest kunsttof balken gaan leveren bij de Hockey vereniging in Enschede. Dus straten boek erbij, straat opgezocht, en er naar toe gereden. Ik moest achteruit over een parkeerplaats om een andere geparkeerde vrachtauto heen om bij de Hockey vereniging te kunnen komen.

Dus met een starre assige 13,60m oplegger achteruit de parkeerplaats opgereden. Langs een 2e parkeerde vrachtauto af, achter de geparkeerde vrachtauto nog een bochtje links achteruit. En toen hoorde ik een hoop gekraak. Dus ik stap uit. En ik bleek een lantaarnpaal geraakt te hebben met het kopschot van de trailer. (Zie foto)

Eindelijk was ik waar ik wezen moest. De politie gebeld om de op helf zeven gezette lantaarnpaal te melden. Terwijl ik op de politie wacht meteen maar aangemeld om de kunstof balken te lossen. Het was dinsdag en alleen de tuinman liep er rond. Ik had gevraagt of er een heftruck aanwezig was. Maar die hadden ze niet. Nou dan moeten we de balken maar met de hand lossen. De tuinman had ineens last van zijn rug. Dus ik kon die balken alleen gaan lossen.

De politie ariveerde toen. Om de schade met de lantaarnpaal te nemen. Ik was met het de schade afhandeling een kleine 75 minuten bezig. Die lantaarnpaal was dom die had ik moeten zien. Maar van de andere kant ontkom je hier niet aan als je met groot matrieŽl vaak in woonwijken moet zijn.

Maar wat opvalt, is dat wanneer er gewerkt moet worden dat iedereen ineens hernia patiŽnt is. Dat gebeurd opvallend vaak.


Vorig blog bericht.
Blog begin pagina
Volgend blog bericht.
Geplaatste reakties op dit blog bericht :
Naam : Mari
04-11-2007 14:50:26
Beste brokkenpiloot.

Het is natuurlijk best even balen wanneer er plotsklaps een lantaarnpaal voor je kolossale combinatie springt maar ja zo zie je maar weer dat je een ontzettend verantwoord beroep hebt gekozen. Toch wil ik langs deze onsympathieke weg mee deelneming betuigen en hopen voor je dat de rest van de palen hekwerken enz. enz. op zijn plaats blijven staan wanneer jij met je grote vrachtwagen in de buurt komt.

Daantje sterke en probeer ze een volgend keer te slim af te zijn.

Marinka +++

Vorig blog bericht.
Blog begin pagina
Volgend blog bericht.

© 2021 - Daansweb.net - Daan van der Hoeven.
Niets van dit Blog verhaal mag door derden gebruikt worden.