2007
Daantjes Weblog.


Menu 2008

Jaren overzicht

December 2007

November 2007

November 2007

Oktober 2007

Smal beeldscherm of smal venster. Tekst pas niet naast elkaar. Scroll naar beneden om de tekst te lezen. of maak browser venster breeder.

Etterventje's computer was stuk

De laptopcomputer van het www.etterventje.com was stuk gegaan. Onderzoek wees uit dat de harddisk defect was. Ronald de vader van etterventje was daar niet blij mee. Dit soort kunnen defecten onstaan wanneer er ruw met de computer wordt omgegaan. Dus het etterventje moest een nieuwe harddisk van €69,00 zelf betalen. Hoe hij aan het geld kwam weet ik niet. Maar hij heeft wel €70,00 wel zelf aan mij betaald. (Kerst geld van opa & oma) Hij hoefde geen euro wisselgeld. Zodat ik ook ooit in het leven een fooitje kreeg. Want als nederig sjauffeurtje zou ik toch nooit een fooi krijgen. Je zou hem toch een pak slaag geven! Tsja het leventje van een ettertje gaat echt over rozen.

Ik heb de kerstdagen zelf bij familie door gebracht. Lekker niets doen en alleen maar eten. Volgende maand moet ik weer aan het strenge 'voedings regime' om de nodige Kilo's er af te dieëten die ik deze week er aan heb gevreten.

Het etterventje plaagt mij veel omtrend mijn gestrand liefdes leventje. ondanks zijn liefdes leventje ook niks voorsteld. Hij is immers veels te lui voor een liefdes leven!! Etterventje is een beroemdheid door etterventje.com. Zelfs de familie kent hem niet meer bij zijn echte naam. Ze noemen hem allemaal etterventje.

Des ondanks moet het etterventje wel gaan leren hoe hij met elektronisch apparatuur omgaat.


Vorig blog bericht.
Blog begin pagina
Volgend blog bericht.

Vorig blog bericht.
Blog begin pagina
Volgend blog bericht.

© 2021 - Daansweb.net - Daan van der Hoeven.
Niets van dit Blog verhaal mag door derden gebruikt worden.