2007
Daantjes Weblog.


Menu 2008

Jaren overzicht

December 2007

November 2007

November 2007

Oktober 2007

Smal beeldscherm of smal venster. Tekst pas niet naast elkaar. Scroll naar beneden om de tekst te lezen. of maak browser venster breeder.

Planner W

Iedereen bij mijn werkgever heeft hem weleens horen brullen. Planner W staat bekend om strakke en correcte planning. Maar owee als iets niet volgens plan gaat. Dan gromt ie hard. En daar is ie gek op. Zeker als iedereen er op in gaat. Dan is ie helemaal in vorm. Laatst is mijn GSM door zijn gegrom ontploft. Er groeit nog steeds geen haar op mijn hoofd op de plaats waar die GSM ontploft is.

Op deze website is hij de enigste planner die nog niet door de mangel is gehaalt. Maar dat moet maar eens veranderen want hij is afgelopen week te ver gegaan. met een bepaalde uitspraak.

Zodoende had ik bij een colega een computer probleem opgelost. de colega wilde een router geinstalleerd hebben, Om de computer van zijn dochter van internet te voorzien. Zodat de colega ook op zijn eigen computer kon surfen. Maar hij kreeg het apparaat niet aan de praat. En voor zoiets moet ik echt zelf aan knoppen draaien, met alleen adviesen lukt een leek niet om zoiets aan de praat te krijgen. Maar op de werkvloer noemen ze de betreffende colega de sperma schieter. En aangezien de router geinstalleerd wordt voor dochter lief. Werdt ik door planner W ook de sperma schieter genoemd. Want dochter lief had geen vriendje en van het een zou ander wel komen werd hardop gedacht.

Willem toch! ik had je eigenlijk hoger ingeschat. Het valt tegen dat je je zelf zo moet verlagen om mij op de kast te kunnen jagen. Echter het is je wel gelukt. Maar ik zal sexs nooit aanvaren als betaalmiddel. Ik duik alleen met dames het bed in die ik leuk vind. Dat zijn er niet zo veel. Jazeker ik ben een van de weinige ventjes die hier selectief in is. Ben immers ook gepecialiseert om op dames te vallen die niet in mij zijn geintresseerd zijn.

Natuurlijk is het kinderachtig om zoiets internet te zetten. Maar ik heb zo het idee dat het we nu weer kiet staan.


Vorig blog bericht.
Blog begin pagina
Volgend blog bericht.

Vorig blog bericht.
Blog begin pagina
Volgend blog bericht.

2021 - Daansweb.net - Daan van der Hoeven.
Niets van dit Blog verhaal mag door derden gebruikt worden.