2007
Daantjes Weblog.


Menu 2008

Jaren overzicht

December 2007

November 2007

November 2007

Oktober 2007

Smal beeldscherm of smal venster. Tekst pas niet naast elkaar. Scroll naar beneden om de tekst te lezen. of maak browser venster breeder.

Van je colega's moet je het hebben.

Het is overal hetzelfde liedje. Iedereen denkt uitsluitend aan zijn eigen haggje en verder aan niets anders. Dit werd afgelopen week bij een klant in Hapert weer duidelijk. ik moest volgens de vrachtbrief 1 pallet lossen. Op de pallet zaten coil rollen. De pallet zou 1700 KG wegen. (Zie Foto) En zoals je ook op de foto kunt zien is het onmogelijk om deze pallet van de zijkand of van boven op te pakken.

Dus met goede moed een pompwagen onder de pallet gestoken om deze een kwart slag te draaien. Ik kreeg deze pallet nog wel van de grond maar niet van zijn plaats. Uiteindelijk moesten er 3 man aan de pallet gaan trekken om hem een kwartslag te draaien. De hele oparatie duurde 20 minuten. Als of je niks beters te doen hebt.

Deze pallet is met grote elektrische pompwagen van achter in de auto gezet. En er is verder niet bij nagedacht hoe deze pallet eventueel gelost moest gaan worden. Gewoon lekker makkelijk naar binnen gereden en verder is het uit het oog is uit het hart. En de chauffeur zoekt het fijn zelf uit. Van je colega's moet je het hebben.


Vorig blog bericht.
Blog begin pagina
Volgend blog bericht.
Geplaatste reakties op dit blog bericht :
Naam : Patrick
03-12-2007 01:15:00
Gewoon om moedeloos van te worden, te lui om na te denken en ik vrees dat er toch geen verandering in komt.

Vorig blog bericht.
Blog begin pagina
Volgend blog bericht.

Creative Commons Licentie
Dit werk van Daan van der Hoeven op deze pagina is in licentie gegeven volgens een Creative Commons Naamsvermelding-NietCommercieel-GelijkDelen 3.0 Nederland licentie.