2007
Daantjes Weblog.


Menu 2008

Jaren overzicht

December 2007

November 2007

November 2007

Oktober 2007

Smal beeldscherm of smal venster. Tekst pas niet naast elkaar. Scroll naar beneden om de tekst te lezen. of maak browser venster breeder.

Besluit genomen

Ik heb de keuze gemaakt om voorlopig niet weg te gaan bij Verhoeven. Dit omdat het gras aan de overkant echt niet groener is. Eventjes de voors en tegens afgewogen en ik ben tot conclusie gekomen dat ik het niet zo slecht heb, bij mijn huidige werkgever. Er is overal wel wat. Ondanks de gekke dingen die ik soms mee maak bij verhoeven. Is het wel leuk om daar te werken.

De ellende van vorige week heeft wel mijn dieët gekost ik moest na het gesprek met de schade expert een reep chocola hebben. Om enigzins tot emotionele rust te komen. Dat ik chocola nodig hebt om tot emotionele rust te komen maakt van mij geen homo. Want je hebt altijd van die idioten dat dat meteen denken. Ik hou van vrouwen, Ondanks dat mijn grootste liefde mij niet wilt kennen en niet met mij uit eten wilt.

Maar na regen komt zonneschijn en ik zal maandag mijn dieet weer volledig moeten hervatten. Want ik ben laatste weken weer aan het aankomen. En dat is eigenlijk niet de bedoeling.


Vorig blog bericht.
Blog begin pagina
Volgend blog bericht.
Geplaatste reakties op dit blog bericht :
Naam : piet verstegen
11-11-2007 02:18:10
Zo Daan, dat was niet nix maar ik zou je nie zo druk maken,laat alles mooi over heen komen en alles komt goed.Ik heb ook al 3maanden ,n start probleem dan gaat ,t ,n hele tijd goed, en dan ineens moet ik de hamer halen en links onder,bij ,t voorwiel tegen de start motor tikken en dan gaat ie weer. Dus je bent niet alleen. En vooral thuis heb ik ook ,n start probleem vooral ,smorgens maar dat komt door de leeftijd denk ik. En zo ook met de vragtauto, zal het de leeftijd misgien zijn?????????MVG Høkerspietje.

Vorig blog bericht.
Blog begin pagina
Volgend blog bericht.

© 2021 - Daansweb.net - Daan van der Hoeven.
Niets van dit Blog verhaal mag door derden gebruikt worden.