2018
Daantjes Weblog.


Menu 2019
Jaren overzicht

December 2018

November 2018

Oktober 2018

SSN Rijn Express

September 2018

Augustus 2018

Juli 2018

Juni 2018

Mei 2018

April 2018

Maart 2018

Februari 2018

Januari 2018

Menu 2017

Smal beeldscherm of smal venster. Tekst pas niet naast elkaar. Scroll naar beneden om de tekst te lezen. of maak browser venster breeder.

Hoe voorkom je de 3de Wereld oorlog? 😶

Laten we eens een simpele vraag stellen: "Is de mensheid in staat om van zijn fouten te leren? Wanneer je de geschiedenis bestudeerd zul je deze vraag snel met nee beantwoorden. keer op keer is de mensheid instaat om elkaar de wreedste dingen aan te doen wegens verschil in overtuiging of om te laten zien wie de baas is. De huidige wereld leiders zijn net kleine jongetjes die een wedstrijdje ver plassen aan het spelen zijn bij de vijver.

En het ergste is dat het merendeel deze clowns ook nog eens door het volk gekozen zijn. Het volk dat zich eerder laat leiden door Facebook.com dan echt serieus zich in zaken te verdiepen. De huidige leiders weten dit. En doen alles aan om algemene opinie te be´nvloeden om zo hun verkiezingen te winnen. Het merendeel van het volk laat zich echt leiden door wat er allemaal op facebook geroeptoeterd wordt. En dat is een kwalijke ontwikkeling. Want zo komen figuren zoals Trump, Poetin aan de macht. die maar al te graag de wereld op scherp zet. Zolang een klein deel van die wereld bevolking daad werkelijk het slachtoffer daarvan wordt. blijft de rest lekker op Facebook roepen.

Welke idioot voorziet Russische/Oekra´ense separatisten van zwaar luchtafweergeschut waar men niet mee kan omgaan? Waarom is een gevaarlijk man zoals als Assad nog aan de macht? Hoe is het mogelijk dat 1 familie een heel land onder zijn wreed gezag kan houden? Waarom een terreur organisatie het voor elkaar krijgt om een eigen staat op te richten. En mensen over weten te halen om er bij aan te sluiten.

Mensen zijn manipuleerbaar door slim te manipuleren door middel van propaganda met via moderne communicatie middelen zoals Facebook.com kun je makkelijk hele volkeren manipuleren zeker wanneer er een bepaalde overtuiging aanwezig is. Het negatieve resultaat daarvan treft maar relatief een klein deel van de wereldbevolking. Denk aan de SyriŰ vluchtelingen, De normale Noord Koreaan, Die gehersenspoelde jongeren die bij IS aangesloten waren of de MH17 slachtoffers.

Maar ook zonder moderne technologie kan een compleet volk prima gemanipuleerd worden. Kijk maar wat er in Noord Korea gebeurd en wat Adolf Hitler voor elkaar kreeg. De mensen die een wereld oorlog hebben meegemaakt zijn bijna uitgestorven. En we zijn nu de gruwelijkheden van toen aan het vergeten.

Of er daadwerkelijk ooit een 3e wereld oorlog uitbreekt kun je nooit met zekerheid zeggen. Maar de mensheid is tot nu toe niet staat gebleken om een einde te maken aan van stroom van geweld en domme keuze's. Maar mocht ooit de 3e oorlog uitbreken. Dan hoopt Daantje toch echt dat ie zijn leven in vrede heeft kunnen uitleven.😉

Meerkeuze poll

Ja, Derde wereld oorlog breekt ooit eens uit. (1)
Nee, We hebben de EU & de VN er komt nooit meer een wereld oorlog. (0)
Nee, We hebben geleerd van onze fouten uit het verleden er komt geen wereldoorlog meer. (1)
Ja, Derde wereld oorlog breekt uit in het midden oosten. (0)

Reactie plaatsen op dit blog bericht

Een klein beetje personalia. Wat is je naam?
Wat is je e-mail adres?
Wanneer je E-MAIL adres niet wilt opgeven. Moet je dat vak leeg laten.
E-mail adres hoef je niet in te vullen. En wordt ook niet op de site gepubliceerd. Jou naam wordt wel op de site gezet.

Uw reacktie op dit blog bericht. 😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😎 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄 🙅 🙆 🙇 🙈 🙉 🙊 🙋 🙌 🙍 🙎 🙏 🤢 🤕 🤒 👿 🤓 🤥 🤑

Creative Commons Licentie
Dit werk van Daan van der Hoeven op deze pagina is in licentie gegeven volgens een Creative Commons Naamsvermelding 3.0 Nederland licentie.