2018
Daantjes Weblog.


Menu 2019
Jaren overzicht

December 2018

November 2018

Oktober 2018

SSN Rijn Express

September 2018

Augustus 2018

Juli 2018

Juni 2018

Mei 2018

April 2018

Maart 2018

Februari 2018

Januari 2018

Menu 2017

Smal beeldscherm of smal venster. Tekst pas niet naast elkaar. Scroll naar beneden om de tekst te lezen. of maak browser venster breeder.

Het is te rustig hier. 😠

Het is al een tijdje erg rustig op mijn weblog. Daar ben ik zelf ook niet helemaal blij mee. Want er gebeurt eigenlijk genoeg maar tijd om uitgebreid te gaan bloggen is er eigenlijk niet. 😞 Dat komt door extra werkzaamheden in de praktijk van mijn moeder. En daarnaast moet er ook nog gewoon gewerkt worden.

Een aantal jaar geleden heeft het almachtige KPN besloten om ISDN2 en PTSN lijnen te gaan uitfaseren. en volledig te gaan overstappen op VOIP. Voor particulieren betekend dat een kleine aanpassing in de meterkast. Dat kon in principe in de praktijk ook. Maar toch is besloten om het communicatie netwerk te upgraden naar de eisen van deze tijd. Dus een compleet VOIP telefoonsysteem, Glasvezel & WIFI. Tsja dat was 15 jaar geleden toen de praktijk naar dat pand verhuisde compleet ondenkbaar. Internet mocht alleen toegankelijk zijn voor de directrice om vak gerelateerde literatuur digitaal op te zoeken. Zei m'n oude vader destijds. 😏 En zo geschiede het dat personeel onder werktijd absoluut geen toegang tot het internet mocht hebben.😵

In 2008 besloot Daantje dat de starre houding van de inmiddels overleden vader niet meer langer aan te houden was. En installeerde voor alle gebruikers de Firefox webbrowser op het hoofdsysteem. Niet lang daarna werden de podotherapeuten verplicht om hun vindingen digitaal aan te leveren aan de huisartsen. De verbinding voor de pinautomaat verhuisde naar het internet. En de declaraties met de zorgverzekeraars lopen ook via het internet. Het internet is inmiddels niet meer weg te denken uit de zorg.

Dus er is behoefte aan WIFI en moderne telefonie in de praktijk. Omdat een simpel wifi router niet voldoende is om de gehele oppervlakte van de praktijk te bereiken. moet Daantje het achter liggende computer netwerk gaan uitbreiden met accespoints en extra LAN verbindingen voor de telefoons. Dat betekend draden trekken. een grotere switch installeren het geen wat nogal wat voeten in de aarde had. Omdat de afmetingen van het apparaat het niet meer makkelijk was om dat in een standaard meterkast te installeren. En daar ben ik de laatste tijd tijdens de weekenden mee bezig geweest.😃 Maar ik ben mijn blog niet vergeten en in de zomer waar ik ook meer leuke dingen ga doen en de komende tijd zal ik meer bloggen.

5 Lezers vinden dit artikel Goed.0 Lezers vinden dit artikel Slecht.

Reactie plaatsen op dit blog bericht

Een klein beetje personalia. Wat is je naam?
Wat is je e-mail adres?
Wanneer je E-MAIL adres niet wilt opgeven. Moet je dat vak leeg laten.
E-mail adres hoef je niet in te vullen. En wordt ook niet op de site gepubliceerd. Jou naam wordt wel op de site gezet.

Uw reacktie op dit blog bericht. 😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😎 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄 🙅 🙆 🙇 🙈 🙉 🙊 🙋 🙌 🙍 🙎 🙏 🤢 🤕 🤒 👿 🤓 🤥 🤑

2019 - Daansweb.net - Daan van der Hoeven.
Niets van dit Blog verhaal mag door derden gebruikt worden.