2021
Daantjes Weblog.


Menu 2022

Jaren overzicht

December 2021

November 2021

Oktober 2021

September 2021

Juli 2021

Juni 2021

Mei 2021

April 2021

Maart 2021

Februari 2021

Januari 2021

Menu 2020

Smal beeldscherm of smal venster. Tekst pas niet naast elkaar. Scroll naar beneden om de tekst te lezen. of maak browser venster breeder.

Een weekje in het zuiden des lands

Na de nodige weken gewerkt te hebben was het tijd voor een weekje ontspanning. In tegenstelling tot mijn vorige werkgever weet deze werkgever de weken aardig vol te krijgen dat er weinig tijd is om op het blog te schrijven. Daarnaast gebeurt er ook weinig vanwege alle corona prikkelen om ons heen. De Stoomstichting rijdt niet. En verder gebeurt er in niet zo veel in de omgeving.

Oké dit jaar is de kermis in Uden doorgegaan. Om de kermis coronaproof te maken staan de attracties verdeeld over 4 pleinen. (Nieuwemarkt, markt, Mondriaanplein & bevrijdingspark) De attracties staan bijzonder ver uit elkaar zodat de 1,5 meter makkelijk gehandhaafd kan worden. Gezelliger wordt het er niet van. En doordat er attracties op het Mondriaan plein staan ervaart Daantje in zijn normaal ohh, zo rustige woonstede enige vorm van geluidsoverlast. De attractie "Kop van Jut" staat niet al te ver van Daans woonstede. Je wilt niet weten hoeveel van die 'testosteron boy's' optimaal met die hamer weten te slaan. Wel leuk om te zien, dat zulke jongetjes probeerde om indruk te maken op de meisjes. Als of dat werkt. 😄

Dus Daantje was blij dat ie eventjes naar het zuiden des lands kon. Om eens wat tot rust te komen. Wat te bloggen en wat foto's te maken het was weer fijn om even de camera in de hand te nemen en in alle rust foto's te maken. Het geen wat Daantje veels te weinig gedaan heeft de laatste tijd. Door de corona crisis uitbraak was ook weinig te doen met de camera.

Nadat ik terug kwam moest ik nog langs de GGD voor mijn 2e corona spuit. Ik ben blij dat dit ook afgehandeld is.


Vorig blog bericht.
Blog begin pagina
Volgend blog bericht.
7 *
Bezoekers vinden
dit goed.
4 *
Bezoekers vinden
dit slecht.
2 *
Bezoekers zijn
boos.
6 *
Bezoekers vinden
dit geweldig.
3 *
Bezoekers zijn
medelevend.
0 *
Bezoekers vinden
dit grappig.
1 *
Bezoekers zijn
verbluft.
1 *
Bezoekers zijn
verdrietig.

Vorig blog bericht.
Blog begin pagina
Volgend blog bericht.

Creative Commons Licentie
Dit werk van Daan van der Hoeven op deze pagina is in licentie gegeven volgens een Creative Commons Naamsvermelding 3.0 Nederland licentie.