Eindelijk een nieuwe Sim

Eindelijk mijn nieuwe USIM kaart werkt. Ondanks het feit dat de primafoon winkel meteen een nieuwe sim heeft gegeven. Is mijn nieuwe sim door een cominucatie fout niet meteen geactiveerd zoals belooft. Dus ik moest nog 1 keer terug naar de primafoon winkel. Na de nodige verontschuldigingen hadden ze mij belooft mijn nieuwe sim binnen 3 uur te activeren. En dit hebben ze gedaan.

En toen was vrijdag ..................................

Oom vermoord.

Vrijdag 9 December rond 14:00h is een oom van mij neergeschoten. Wegens een conflict met een onderaannemer die hij namens zijn bedrijf had ingehuurt. Mijn oom was niet tevreden over het geleverde werk. En dit was reden genoeg om hem dan maar neer te schieten.


Teun Deen

Vrijdag 9 December 2005
54 Jaar
Raamsdonkveer
Beste, Oom

Er is een tijd van komen en gaan. Niemand van ons zal dat ooit ontkomen. Maar er zijn veel manieren van gaan. Deze vrijdag begon goed, Laatste werkdag van de week. Weekend !! Maar niet voor jou. Voor jou is het nu altijd weekend. "Time goes by,,,,,,,,,,,,,,,,, zo slowly" dat is de nieuwe nummer 1 hit van Madonna een curver van Abba. Heb je vast nog mee gekregen. Maar je tijd is nu voorbij. Voor goed. Mijn oom is vermoord. En nu moeten wij verder met dit onnodige verlies

Vaarwel Oom Teun,,,,,,,,,

Daan van der Hoeven.
Ik wens Petra, Sandra en Cor Deen veel sterkte,

Het is moeilijk te bevatten, dat een familie lid doodgeschoten is. Maar het is toch gebeurt. Het heeft zelfs het nieuws gehaalt. "Werknemer schiet werkgever neer na arbeidsconflict." Tsja, Dat bazen af en toe vervelend kunnen zijn, is algemeen bekend, Maar dat is nog geen reden om te gaan schieten. 4 Kogels in het hoofd, hij was kansloos.

De 35 jarige dader is inmiddels in Den Haag aangehouden.