Hoe werkt deze site

Welkom op mijn persoonlijke website. Ondanks dat deze site overzichtelijk en simpel is gehouden. Blijkt dat veel bezoekers met name de werking van de foto boeken niet helemaal begrijpen. Mijn site kun je het beste bekijken bij een scherm resolutie van 1024 X 768 16 bits kleur of meer. 800 X 600 gaat ook nog maar dat is het absolute minimum

Op mijn website zijn een paar hoofdstukken. Deze hoofdstukken staan in de inhoudsopgave aan de linkerkant van het scherm. Deze hoofdstukken zijn t'n alle tijden aanklikbaar. Aanklikbare tekst is groen. Aanklikbare tekst kan ook geel zijn. Dat betekend dat de betreffende pagina op deze computer al reeds is bezocht (Visitet Link). Aanklikbare tekst kan ook rood zijn. Dat betekent, dat de link is aangeklikt later zal deze dan ook geel worden. (Active link) Er zijn aanklikbare teksten en plaatjes op mijn website. Hieronder staan de meest belangrijkste.

Voorbeeld pijl Voorbeeld pijl Voorbeeld pijl Voorbeeld pijl
Hierboven staan de navigatie pijlen. Deze pijlen worden gebruikt om door bepaalde delen van de site te kunnen navigeren. Als een bepaalde richting niet mogelijk is. staat er een roodkruis door de pijl heen. (Als u BV bij de laatste foto bent van een foto boek) Als u met de muiscursor op een van de pijlen stil staat. verschijnt er een tekst die aangeeft welke functie de pijl heeft. Probeer maar uit bij de voorbeeld pijlen.


Als u hierboven op klikt gaat u t'n alle tijden terug naar de begin pagina van mijn homepage. Dit plaatje staat altijd onderaan elke pagina (dus ook op deze). Dit plaatje wat hierboven staat is een voorbeeld. Echter kunnen er ook navigatie pijlen onderaan de pagina staan.

Ik ga helaas niet alles voorkauwen. maar de belangrijkste weet u nu. Veel plezier om mijn site en kom regelmatig terug. Groetjes Daan.